ATM

Felix och jag nyss
 

Godmorgon! Sitter just nu i skolan och väntar tills nästa lektion ska börja. Tisdagar är våran kortaste dag så idag är jag på bra humör haha! Efter skolan ska jag antagligen åka till stan och kolla lite i affärerna eller åka och fixa mitt pass. Måste fixa passen snart för det går ut i Maj och om man ska köpa ett Australiskt visum behöver man ha ett pass som är giltigt minst ett år och visumet måste jag beställa så fort som möjligt. Ska åka till Max som bor i Australien nästa vinter och det är så mycket som måste fixas, haha! Sprutor, visum och sånt... Men det är så värt det! Saknar honom så! Och att få vara i Australien i någon månad med mina närmsta vänner och bara sitta på stranden varje dag, gaaah vad jag längtar! Men nu börjar min lektion så måste gå, Puss

Just ordered

Kommer om ungefär en vecka, längtar!
 

Train like an Angel


Before I Die

 

Sunday

Balen
 
Hej! Min helg har varit ganska seg, i fredags frågade några om jag ville följa med dem till landet och fira Kevin som fyllt 17, men hade lovat mamma att ha tjejkväll med henne och min syster. Lite synd, skulle varit kul att följt med men nu blev det som det blev. Så vi åt sushi där jag även stötte på Anton, gammal kompis från grundkolan, så synd att man nästan aldrig har tid att träffas längre! Men vi bestämmde att vi skulle dra ihop alla och hitta på något nästa helg. 
Efter vi hade ätit gick vi och köpte lite Ben and Jerry's, popcorn, chips och annat gott och kollade på film, va faktiskt jättemysigt! 
 
I lördags gick jag och gymmade på morgonen, gymmade även i fredags och idag kan man lungt säga att jag känner av det haha. Jag som inte har tränat på flera månader är öm i hela kroppen! På kvällen gjorde jag inget speciellt, var hemma och kollade på film. The impossible heter den och den var så jävla bra! Handlar om familj som var i Thailand när tsunamin år 2004 drabbade en stor del av Asien, rekomenderar den starkt! Jag som nästan aldrig gråter till filmer satt med tårar från början till slut.
Oj vad långt och kladdigt det här inlägget blev, haha! Aja men vi hörs troligen senare igen (ja, jag lovar att blogga oftare, Fatima, MVH din slyna). P&K!
 

atm

Jag idag
 
Hejhej! Hade mattehjälp idag som vanligt på morgonen, har det varje torsdag med Michele och det är en som går i tvåan som hjälper oss med matten, jättebra faktiskt! Sedan brukar vi ha våran vanliga mattelektion, men den var inställd vilket gjorde min dag haha! Har inte gjort något speciellt idag, ska snart åka till gymmet och på kvällen måste jag plugga till ett seminarium vi har imorgon. Känner att det enda jag skriver om är plugg, plugg, plugg haha! Ska försöka variera mig lite men det är ganska så svårt då jag inte har ett liv atm. Men nu ska jag gå och träna bort lite fett, Kram!

Fitspo


17:48

Bjuder på en gammal bild på mig och mina saknade, underbara vänner!
 

Hej! Förlåt för den kassa uppdateringen, men igår var jag tvungen att ägna all min lediga tid till plugget, har knappt gått två veckor på denna termin och jag ligger redan efter... Idag så var jag iallafall i skolan, har nog aldrig känt mig så rastlös som jag har gjort idag. Det enda vi gör i min skola är att kolla på film känns det som haha! Visst är det skönt, men till en viss del. När vi kollar på film hela tiden blir det bara långtråkigt och jag har så svårt att sitta still. Efter skolan åkte jag till Friskis för att köpa gymkort, pinsamt nog så hade dom kvar mitt gamla medlemskap från fem år sedan när jag var en liten fjortis i sexan. Ni som går på f&s vet ju att man har en bild på sig själv, och töntiga jag putade allt vad jag kunde med läpparna och gjorde 'pistolposen' med handen under hakan till mitt foto. Som tur var fick jag byta kort, men både jag och kassörskan fick ett gott skratt av att se den gamla bilden, haha! 
 
Nu har jag varit hemma i några timmar och har pluggat hela tiden (surprise,surprise!). Har lite till att göra men behövde ta en paus. Ska laga mat ikväll så ska nog ut och handla lite, vi hörs senare. Puss!

Den lilla svarta

 
Har letat efter en väska ett bra tag nu och väskan längst till vänster har jag varit kollat på ganska länge nu. Älskar de guldiga dragkedjorna och är sugen på en väska som man kan ha över axeln. En fransväska är något jag måste inskaffa tills sommaren! Tycker att både svarta och bruna är riktigt fina. Har även sett tjejer med mörkgråa som jag skulle vilja ha, dock har jag inte hittat liknande i någon affär. En simple, celiné- inspirerad väska skulle jag inte heller säga nej till! Alla från vivistyle.se

WANDER FAR, STAY CLOSE

Tack! Du är bäst❤ 
 

MONDAY

Jag idag!
 

Hej! Kom nyss hem och ska sätta igång med pluggandet strax (förvånade?). Idag kom min bästa kompis Michele hem, han har varit i Miami i nästan en månad nu, gud vad jag har saknat honom! Skolan har verkligen varit sämst utan honom haha! Han hade till och med köpt lite presenter från Victoria's secret och Juicy Couture, så underbar! Efter skolan åkte jag med Emma och letade efter en present till min låsaspappa, hittade en bok som jag tror kommer passa honom jättebra! 
Nu ska jag plugga lite så hörs vi senare, Puss

13 Januari

weheartit
 

Hej! Har verkligen inte haft tid att blogga förens nu. Imorse åkte jag till inredningsaffärer med min mamma, hittade inte sådär jättemycket, men lite fick jag hem, bland annat en jättefin kudde med ett stjärntryck på som jag velat ha jättelänge! När jag kom hem pluggade jag lite till, har haft den tråkigaste helgen någonsin, men vill verkligen bli godkänd på matteprovet imorgon och om man har skitit i matten som jag får man väl ta konsekvenserna nu i efterhand... bättring Jacqueline! Jag skypade även med bästa Max som bor i Australien, saknar honom så! På kvällen firade vi min plastpappa som fyller 42 imorgon, vi åt god mat och hade det mysigit. Nu måste jag plugga lite till och sen SOVA! Har nog aldrig varit så trött och energilös som jag har varit idag. Nästa vecka blir en lika stressig vecka med massor av inlämningar, men ska försöka att skriva minst två inlägg per dag. 
Kram!

On my way

Hej! Är påväg till Ellen nu där Emma och Tess också är. Tänkte bara uppdatera lite snabbt då jag troligen inte kommer uppdatera mer ikväll. Har pluggat matte hela dagen och ska fortsätta imorgon.. Rolig helg! Ska även åka och kolla på saker till mitt rum imorgon med mamma och min plastpappa fyller år imorgon så vi ska fira honom på kvällen.
Kram!


Passenger

 
Har lyssnat på Passengers nya album All the little lights på repeat hela veckan nu, så otroligt bra så kan inte sluta! Hans texter är helt underbara och man kan relatera till så mycket han sjunger om. Han är en grym musiker och jag ryser när jag hör hans låtar, han förtjänar verkligen mer uppmärkamshet är vad han har. Tycker att alla ska ge honom ett försök och jag kan garantera att ni inte kommer ångra er!
 
Klicka här för att lyssna på Spotify!

Saturday

Bilder från igår. 
 
Godmorgon! Igår efter skolan hade jag tänkt på att plugga och sedan hitta på något på kvällen, så jag åkte till min mormor först för behövde lite bilder och texter då vårt historiaprojekt är att släktforska. När jag var där fick jag även lite försenade födelsedagspresenter (Fyller år 25 december), pengar och ett armand med briljanter och stenar från Australien, är helt kär! Sedan åkte jag hem och pluggade, glömde bort tiden och satt till halv tolv, där försvann min fredag, haha. Efter det kollade jag på glee och åt smält choklad med vindruvor och melon; Godaste som finns! Idag ska jag plugga matte och sedan ska jag troligen hitta på något med tjejerna. 
Kram!

S A D D L E R

Efterlängtat Saddlerskärp från MQ, kostar egentligen 400kr men köpte det på rea för 280, kap!
 
Hej! Det har gått en vecka efter lovet och jag är redan skoltrött, men måste medge att tjejerna i klassen har man ju saknat, ni är bäst! Efter skolan träffade jag Ellen och några kompisar, vi åkte och shoppade en snabbis och sedan åkte jag hem och nu är jag här. Ska vila en stund innan jag tar tag med läxorna. Har matteprov på måndag som jag måste bli godkänd på, annars vet jag inte vad jag gör! Men får plugga som en galning och göra mitt bästa helt enkelt. Kram

Confessions

Jag är beroende av ett mobilspel, haha! Har spelat det i nästan ett år nu och spelar minst tio gånger per dag.
Jag hade en blogg när jag var mindre med mina två kompisar och vi kom upp på topplistan. 
2011 och 2012 var de värsta åren i mitt liv.
Jag har gått på innebandy i två år.
Det värsta jag vet är när folk knäcker sina fingrar. 
Jag är hungrig hela tiden.
Jag är väldigt aggresiv och har sparkat sönder två dörrar haha.
Jag ska alltid få som jag vill, annars är jag sur och irriterad resten av dagen.
 

INSPO

weheartit
 

Håller på och gör om i mitt rum vilket jag har gjort i nästan ett år nu, men nu äntligen börjar jag bli klart! Har vita möbler och vita väggar, förutom en svartmönstrad fondvägg. Fick en klädhängare nu i veckan också vilket var pricket över i:et, älskar den! Det som fattas nu är en stor spegel med en silverram, detaljer som yankeeljus, hyllor, tavlor och sånt. I helgen ska jag åka och fixa det sista!

Sweat is fat crying

 
Jag har inte tränat på nästan ett år och jag är energilös och trött hela tiden, minns att jag mådde mycket bättre när jag träna, både fysiskt och psykiskt. Nu jävlar ska jag börja igen! Motivationen är på topp nu och hoppningsvis håller det sig länge. Har fått ett par Nike Free run och ska köpa gymkort nu i veckan. Bara att göra en lista med peppande musik och sedan är det bara att köra!

9 Januari

Jag nyss!
 

Hejhej! Kom hem från skolan för en stund sedan, stannade kvar en timme och pluggade lite biologi. Är helt död nu, dock har jag fortfarande historian som jag måste göra ikväll... Bytte skärpet under lunchen idag fast glömde det i skolan så ni får se det imorgon istället, är jättenöjd och tror att det kommer att bli riktigt fint med mina vita byxor och någon skjorta. 
 
Ska nu äta lite mellis och försöka fixa en header, Kram

NEW DAY


 
Godmorgon! Vaknade för en stund sen och ska snart upp och börja fixa mig. Idag så blir det skola, som vanligt skippar jag idrotten så jag får lite sovmorgon haha! Efter skolan blir det hem och plugga, fick ett E på mitt senaste historiaprov och jag vill verkligen att mitt betyg ska höjas igen. Inte världens roligaste att gå från B till E! Aja, sen måste jag till MQ och byta mitt Saddler bälte som jag köpte igår, typiskt mig så råkade jag köpa den största storleken haha.
 
Troligen så kommer min header upp idag också, Puss!
 

8 Januari

Hej! 
Jag heter Jacqueline och bor i stockholm och har haft x-antal bloggar som jag tröttnade på efter ett tag, vi får se hur länge jag har denna innan jag tröttnar igen haha! Men ett nytt år och en ny blogg är väl passande. 
 
Jag går på YBC i nacka och går IB-programmet och eftersom det inte är många som vet vad det är så är det ett internationellt program på engelska och är tydligen den mest akademiska linjen i Sverige- dvs högar med plugg! Men tre år, det klarar jag! 
 
Vad gör jag på dagarna då? Som de flesta sextonåringar gör jag inte så mycket mer än att plugga, sova, lyssna på musik, shoppa och så. Nu ska jag fortsätta trixa lite med designen så hörs vi senare. Kram
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0